Önemli Bilgi

Proje Fuarı 2018 etkinliğimiz ile ilgili poster basımlarınız 24/04/2018  -  04/05/2018 tarihler aralığında Fakültemiz Fotokopi/Basım ofisinden yapabilirsiniz.

Yarışma ile İlgili Önemli Hatırlatmalar

• Başvuru tarihine kadar bitirme projelerinin tamamlanmamış olması durumunda ön bulguların ve problemin iyi tanıtımı yeterli olacaktır.
  • Proje konusunun somut mühendislik problemlerinin çözümüne yönelik olması, yenilikçilik ve disiplinler arası özellik taşıması tercih edilir.
  • Projenin birden fazla öğrenci tarafından grup halinde hazırlanması durumunda ödül projeye verilecektir.
  • Proje Fuarı,  Eskişehir Sanayi Odası (ESO)’ da gerçekleştirilecektir.
  • Değerlendiricilerin tümü kurum dışından olmak üzere en az üç değerlendiriciden (biri akademisyen ikisi sektörden) oluşacaktır.
  • Tüm katılımcıların 90cm x 60cm ebadında dikey basılmış posterini 04 Mayıs 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Degerlendirmenin yapılacağı 08 Mayıs 2018 Salı günü katılımcıların posteri hakkında kısa sunum yapması beklenmektedir.
  • Ödül Sertifikası dağıtım töreni 08 Mayıs 2018 saat 16:30 'da gerçekleştirilecektir.
  • 08 Mayıs 2018 tarihinden itibaren posterler Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 1 hafta süreyle sanayicilerin ilgisine sunulacaktır.
  • Proje Fuarı ve Yarışmasında sergilenecek tüm posterler için baskı odasındaki ploter'dan basım hizmeti verilecektir.