Proje Fuarı 2017 Poster Basımı Randevu Sistemi

Fakültemiz öğrencileri için:

• Posterlerin aşağıda verilen poster şablonuna göre hazırlanması gerekmektedir.
  • Aşağıda belirtilen tarihler arasında “poster basım randevusu” alınması durumunda Fakülte Fotokopi/Baskı Odasında posterlerin bastırılması mümkün olacaktır.
  • Word formatındaki özetlerin örnek özet formatında hazırlanarak 02 Mayıs 2017 tarihine kadar Bölüm Başkanlıklarına teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Posterlerini kendi imkanlarıyla bastıracak olan öğrencilerimizin PDF formatındaki posterlerini de Bölüm Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir.

Poster şablonları için aşağıdaki linke tıklayınız.

Not :

• Poster basım yeri Fakültemiz Fotokopi/Baskı odasıdır.
  • Lütfen Dosyanızı PDF formatında getiriniz.
  • Posterinizin çıktısını almak üzere randevu aldığınız saatte Fotokopi/Baskı odasında bulunmaya özen gösteriniz. Randevu saatinde gelmeyenlerin randevu saatinin kaydırılması mümkün olamayacağından çıktı verilmesi mümkün olamayacaktır.
  • Poster şablonu içinde poster zemini için koyu renk tercih edilmemesi önemle rica olunur.
  • Poster basımı için öğrenci numaranızla bir kez randevu alınabilecektir.
  • Poster Basımı için randevu talebi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda (e-posta : aakgun@anadolu.edu.tr) bildiriniz.
  • Fakültemiz dışından katılacak öğrenciler için:
  • Ekte verilen formata göre hazırlanan özet ve posterlerin PDF formatındaki dosyaların 02 Mayıs 2017 tarihine kadar muhfak@anadolu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.